Az elmúlt két hétben négy meccsett játszott Paul Le Guen csapata, és két döntetlen mellett két vereséget szenvedett. Május 25-én Grúzia ellen, igaz, a legnagyobb sztárok távollétében, egy szerény 0-0-ra futotta csak az erőnkből. Május 29-én Szlovákia ellen már csak Enoh 82. percben szerzett gólja mentette meg Kamerunt az égéstől.

A Portugália elleni 3-1-es vereség összességében, a játék képe alapján vállalható, különösen úgy, hogy Eto'o idióta módon kiállítatta magát, azonban az, hogy 4-3-ra kikaptunk Szerbiától menthetetlen. Látszik, hogy nagyon sebezhető és lassú a védelem. Eto'o továbbra is gólképtelen, és ha ezt a formáját hozza a világbajnokságon, akkor biztos, hogy Roger Milla marad minden idők legnagyobb kameruni focistája. Egyedül Webo kiváló formája (3 gól a 4 meccsen) örömteli, és ha Eto'o összeszedi magát, akkor a világbajnokság egyik legjobb csatárkettőse lesznek. Kameni pedig vagy feljavul, vagy Assembének kell védenie!

Kamerun - Szerbia 3-4

4 komment

Címkék: szlovákia szerbia etoo portugália kamerun 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://leslionsindomptables.blog.hu/api/trackback/id/tr192068298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaksi · http://www.cameroon.hu 2010.06.09. 13:25:57

Eto'o-t a vb-re pihentette Le Guen, remélem nem hiába! Valószínűleg Choupo-Motinggal fognak párban kezdeni, de Webó is mindig bevethető.

Pacho · http://pacho.blog.hu 2010.06.09. 16:09:40

Egyik meccs sem volt olyan tragikus. Oké az eredmények nem ezt tükrözik. De a portugézektől ki lehet kapni 3-1re. Főleg hogy emberhátrányban rúgtunk gólt.

Szerbia otthon játszott, fújt is nekik a bíró egy kamu tizit, csak hogy meglegyen.

Nem olyan vészes ez mint elsőre tűnik. Talán így kicsit jobban is le fogják kezelni a csapatok a favoritok.

Egy a lényeg Idrissou ne játsszon, mert nagyon béna.
süti beállítások módosítása