Az AFP beszámolója szerint Samuel Eto'o kérdésessé tette a résztvételét a világbajnokságon, miután a hazájában szentként tisztelt Roger Milla keményen kritizálta. Milla szerint az Inter BL-győztes labdarúgója csak a Barcelonában és az Interben hajt eléggé, a válogatott meccseken rendre csak alibizik.

Eto'o, akitől azért nem áll távol a hiszti és a primadonnáskodás, szerint ezek után fel kell tennie magában a kérdést: "Ezek az én embereim? Ez az én nemzetem? Megéri elmennem a világbajnokságra?"

Milla egyébként már sokadszorra támadta Eto'o címeres mezben nyújtott teljesítményét, ami azért is furcsa, hisz Eto'o 94 meccsen 44 gólt szerzett eddig. Lehet, hogy az öreg csak féltékeny fiatalabb honfitársa klubszinten elért sikereire? Reméljük Eto'o nem hagyja cserben a csapatot és csattanós választ ad.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://leslionsindomptables.blog.hu/api/trackback/id/tr252039307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Paramour 2010.05.29. 16:27:56

Eto'o nem teheti meg hogy ne hajtson. Az előző Vb-re nem sikerült kijutniuk, aminek ő lett a bűnbakja (nem rúgta be a sorsdöntő tizi).

markoferko 2010.05.29. 17:32:48

@The Paramour: Pierre Womé hagyta ki a sorsdöntő tizit a 95. percben Egyiptom ellen 2005-ben

en.wikipedia.org/wiki/Pierre_Wome

Persze azért lőtte Wome, mert se Eto'o, se Rigobert Song, se Geremi nem merte vállalni.

De Eto'o-nak is van kihagyott tizenegyese, a 2006-os afrika-kupán a negyeddöntőben Kamerun ikszelt Elefántcsontparttal. A tizenegyespárbaj első 22 rúgója (!) mind belőtte a maga büntetőjét, újrakezdték megint az elsőtől. Drogba belőtte, Eto'o kihagyta:

en.wikipedia.org/wiki/2006_African_Cup_of_Nations#Quarter-finals

Pacho · http://pacho.blog.hu 2010.05.31. 18:39:13

Szerintem külön jót fog tenni ez a balhé. El tudom képzelni, hogy Eto'o most ezen felhúzta magát és most majd a szája elé tette mutatóujjal fog Millának üzenni minden rúgott gól után. Amiből nem lesz kevés.

2010.06.01. 16:21:50

hát minden tiszteletem Milla apóé, de ha csak a wikit idelinkelem:
en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Eto%27o

2000, 2002 Afrika Kupa
2000 Olimpiai arany

még ha ebben az időben még nem is volt akkora játékos, akkor se semmi. Eto'o egyik nagy "bűne" amellett, hogy a világ egyik legjobbja immár 6-7 éve, egy intelligens ember is, aki ki is mondja amit gondol. Amit az Interben művelt ebben az évben, az nagyobb dolog volt talán, mint a Barcás éveiben, gondolom mindenkinek megvan, amit védekezésben, csapatmunkában nyújtott mind a Barcelona, mind a B.M. ellen. Milla várhatott volna a VB végéig....
süti beállítások módosítása